Menu

Novost

Održan okrugli stol na temu: „Inclusive tourism: What can we do to make tourism truly accessible to people with disabilities?“

Jučer je u sklopu promotivnih aktivnosti za promicanje važnosti inkluzivnog turizma 21.03. u 14h održan međunarodni online okrugli stol na temu: „Inclusive tourism: What can we do to make tourism truly accessible to people with disabilities?“.
Cijenjeni gosti Okruglog stola bili su:

Primož Jeralič, Mojca Vaupotič, Slovenija – predstavnici Nacionalni svet invalidskih organizacij Slovenije (NSIOS) - nevladine organizacije koja dobrovoljno okuplja reprezentativne i druge organizacije osoba s invaliditetom koje djeluju na državnoj razini u Republici Sloveniji.

Premiki, Slovenija – predstavnici iz Zavoda za savjetovanje, promicanje i razvoj pristupačnog turizma.

Laura Cali, Italija - predstavnica CEIPES-a, organizacije koja radi na unapređenju metodologija i tehnologija u području obrazovanja, razvoju inovativnih strategija u radu s mladima i odraslima kroz lokalnu i međunarodnu suradnju.

Marin Seleš, Hrvatska – predstavnik Pučkog otvorenog učilišta u Osijeku koje je pokrenulo svoj projekt “Inklutour” za povećanje zapošljivosti osoba s invaliditetom u sektoru ugostiteljstva i turizma.

Kroz aktivnu diskusiju tijekom Okruglog stola osvrnuli smo se na pozitivne primjere inkluzivnog turizma te važnost njegove promocije. Veselimo se budućim događanjima ovog tipa te suradnjama i razmjeni dragocjenog iskustva s našim dragim gostima. Hvala svima na sudjelovanju!

Kontaktirajte nas
Centar za razvoj vrijednosti

Udruga Centar za razvoj vrijednosti je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.