Menu

News

Organizirat ćemo edukacije i treninge za poslodavce

Treninzi se sastoje od nekoliko modula koji poslodavca pripremaju za zapošljavljanje osoba s invaliditetom. Također,u suradnji s Vama, možemo organizirati i druge edukacije sukladno Vašim potrebama, vezane uz ovu temu.

Pročitajte više
Centar za razvoj vrijednosti

O NAMA

O Centru za razvoj vrijednosti

Udrugu sam osnovala iz razloga što sam i sama osoba s invaliditetom (imam Cerebralnu paralizu). Kroz svoje dosadašnje iskustvo vrlo dobro razumijem poteškoće osoba s invaliditetom, kao i kakva vrsta pomoći im treba da bi kvaliteta njihovog života bila viša i da bi se uspješno integrirali u život zajednice.

Pročitajte više
Centar za razvoj vrijednosti

“Od dječjeg osmjeha do životnog uspjeha

Projekti udruge

Projekti udruge

Pružanjem različitih usluga u zajednici doprinositi ćemo većoj integraciji osoba s invaliditetom u društvo što će rezultirati podizanjem kvalitete njihovog života i postizanju neovisnosti.

Kontaktirajte nas

Zapošljavanje osoba s invaliditetom

U Hrvatskoj je 6020 nezaposlenih osoba s invaliditetom razlicitih profesija. Većina ih želi raditi, ali za to ne dobivaju priliku. Zapošljavanje osoba s invaliditetom je 60% financijski isplativije od zapošljavanja osoba bez invaliditeta.

Ovom pametnom poslovnom odlukom možete:

  • Povećati povrat institucije
  • Iskoristiti poticaje koje nude razne institucije
  • Poboljšati svoj imidž
  • Imati predosti kod EU investicija – EU potiće zapošljavanje osoba s invaliditetom i favorizira poslodavce koji to rade
Centar za razvoj vrijednosti

Udruga Centar za razvoj vrijednosti je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.