Menu

O NAMA

O Centru za razvoj vrijednosti

Udruga Centar za razvoj vrijednosti, mali tim pod vodstvom Marie Tomić Preiner, diplomirane psihologinje i socijalne radnice, a ujedno i osobe s cerebralnom paralizom, ulaže velik trud u postizanje velikih, ali i svakodnevnih, malih promjena kako bi pružio podršku i osnažio osobe s invaliditetom.
Kroz svoje djelovanje udruga promiče socijalnu uključenost, zapošljavanje i dobrobit osoba s invaliditetom.

Udruga djeluje u skladu s motom: “Od dječjeg osmijeha do životnog uspjeha“.

Kontaktirajte nas
Centar za razvoj vrijednosti

“Od dječjeg osmjeha do životnog uspjeha“

Misija

Biti centar koji pomaže poslodavcju da odabere, zaposli i razvija sposobnosti kvalificiranih osoba s invaliditetom te ostvari maksimalne koristi od institucija

Vizija

Povećati zapošljivost osoba s invaliditetom te stvarati inkluzivnu radnu sredinu osoba s invaliditetom putem osnaživanja poslodavca.

Stručni tim udruge čine socijalne radnice, psihologinje te stručnjakinja za komunikacije i marketing i administratorica. Izvršna direktorica udruge je Maria Tomić Preiner. Udruga pruža i brojne usluge za osobe s invaliditetom, njihove obitelji, ali i stručnjake. Neke od njih su:

 1. Psihosocijalno savjetovanje i psihoterapija za djecu i odrasle
Stručni tim udruge provodi psihosocijalno savjetovanje i psihoterapiju kojima osnažuje osobe s invaliditetom za svakodnevne, male i velike, izazove s kojima se susreću.
 1. Pružanje usluge pomoći prilikom traženja posla
Centar za razvoj vrijednosti pomaže osobama s invaliditetom prilikom traženja posla, provodi karijerno savjetovanje i radionice pisanja životopisa i na taj način olakšava put do zaposlenja.
 1. Edukativno-zabavne aktivnosti za djecu i mlade
Za djecu i mlade u Centru za razvoj vrijednosti postoji čitav repertoar usluga. Neke od njih omogućavaju djeci usvajanje važnih znanja (primjerice dječja prava), dok, s druge strane, za djecu postoje i brojne zabavne aktivnosti poput kreativnih radionica.
 1. Podrška poslodavcima prilikom pronalaska osoba s invaliditetom, njihove selekcije, zapošljavanja te uklapanja u radno okruženje
Udruga pruža pomoć i podršku poslodavcima, znatno olakšava proces odabira i zapošljavanja osoba s invaliditetom čime doprinosi lakšem donošenju odluke poslodavaca o zapošljavanju osoba s invaliditetom.
 1. Edukativne aktivnosti za socijalna poduzeća, zaposlenike i menadžere
Centar za razvoj vrijednosti nudi različite treninge i edukacije na temu poslovanja socijalnog poduzeća, marketinga i organizacije rada te bolje prilagodbe za osobe s različitim vrstama invaliditeta.
 1. Edukacije iz upravljanja ljudskim potencijalima
Kao udruga, sukladno vlastitom stručnom znanju, nudimo edukacije na području upravljanja ljudskim potencijalima za tvrtke, poslodavce i menadžere koji žele unaprijediti svoje poslovanje i primjenjivati suvremene i uspješne tehnike organizacije rada ljudi.
 1. Savjetodavne usluge za poslodavce
Za poslodavce nudimo čitav spektar usluga: od savjetovanja oko izbora idealnog zaposlenika, preko pružanja pomoći oko administracije do prilagodbe osobe na radno mjesto.
 1. Treninzi otkrivanja i pretvaranja poduzetničkih potencijala u vlastiti posao
Centar za razvoj vrijednosti nudi uslugu podrške pri samozapošljavanju i realizaciji vlastitih ideja u poduzetnički pothvat.
 1. Coaching i pokretanje svoje tvrtke
Prilikom realizacije ideja i osmišljavanja svojeg poslovnog plana nudimo podršku i pružamo uslugu coachinga.
 1. Edukacije i grupe podrške za roditelje djece s teškoćama u razvoju
Kroz svoj rad osnažujemo roditelje djece s teškoćama u razvoju za pozitivno roditeljstvo i uspješno nošenje s izazovima na koje nailaze. Pružamo edukacije i organiziramo grupe podrške za roditelje kroz koje jačamo njihove osobne snage i potencijale. 11.Održavanje Diversity i disability treninga S ciljem razvoja inkluzivnog radnog okruženja za poslodavce  i druge zainteresirane dionike upoznajemo na koji način zaista treba implementirati disability i Diversity politike.
 1. Poslovno savjetovanje socijalnih poduzeća
 

Centar za razvoj vrijednosti

Udruga Centar za razvoj vrijednosti je korisnica institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.